Dino’s in Schiedam aka Jurassic Kingdom

Foto van…..Schiedam heeft een bijzonder evenement naar de stad gehaald; de films van Jurassic Park worden werkelijkheid.
In het Beatrixpark staan tussen de bomen en de vijvers wel 30 levensechte en levensgrote dino’s. Ze bewegen en maken geluid. Uitleg over de dino’s is overal te vinden. Vanaf zaterdag 7 juli is het dino-evenement te bezoeken maar ik was er twee dagen eerder. Tijdens de opbouw had men, onaangekondigd en voor enkele uren, de poorten open gezet waardoor je gratis een vroeg kijkje bij de dino’s kon nemen. Toevallige passanten vonden het geweldig.

De foto. Het was extreem zonnig met een groot contrast tussen licht en donker. In de nabewerking heb ik de lichte delen van de foto wat donkerder gemaakt en de donkere delen wat lichter. De mevrouw met kind en het jochie in het ei poseren op mijn verzoek bij deze dinosaurus.

 

Foto en tekst van Ryoma, dank je wel!

 

Voor Jou Uitgezocht